Shitō-ryū   糸東流

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         KARATE  KLUB  KOVINAR  MARIBOR

VPIS  NOVIH  ČLANOV  IN  ČLANICObveščamo vas, da bomo v klubu v mesecu septembru na široko odprli vrata novim članom željnim znanja karateja. Vpis bo potekal od 13.09.2016 naprej na vseh naših lokacijah teningov:


- OŠ Slava Klavora, Štrekljeva ulica 31, Maribor - Tezno

            (vsak torek in četrtek ob 17.00)


- OŠ Lenart, Ptujska cesta 25, Lenart

            (vsak ponedeljek in sreda ob 16.00)


- OŠ Starše, Starše 5

            (vsak torek in četrtek ob 14.00)


- OŠ Marjeta, Marjeta na Dravskem polju 3b

            (vsak torek in četrtek ob 15.00)


 


Naj tudi vaši prijatelji najdejo svoje zadovoljstvo v športu, ki ga lahko treniramo vse življenje. Zavedajmo se, da ni nikoli prepozno, da se začnemo ukvarjati s karatejem. Šolski zdravniki posebej priporočajo popoldanske aktivnosti za otroke, saj le ti ogromno presedijo, aktivnosti pa jih krepijo in jih obogatijo z energijo. Karate je šport, ki poleg fizične krepitve telesa, krepi tudi um in samozavest. Pomembno je, da to sporočilo povemo čim večjemu številu prijateljev, znancev, sošolcev, saj s tem pomagamo sebi in drugim!

Klubske aktivnosti med počitnicami in vsa sprotna obvestila kluba lahko spremljate na na tej internetni strani ali na FB strani našega kluba:


(https://www.facebook.com/pages/Karate-Klub-Kovinar-Maribor/154712131208343).

 

 Dragi stari in novi člani kluba, se vidimo v mesecu septembru v telovadnici.


AKTUALNE NOVICE!!!SKUPNI TRENING KZM V BORBAH


V sredo, 21.09.2016 bomo organizirali prvi letošnji skupni trening v borbah. Trening bo v prostorih KK Selnica ob Dravi (OŠ Selnica) od 18.30 do 20.00 ure. Trening bodo vodili trenerji: Fras Kamil, Darko Zarič,  Vili Klanjšček in Vališer Branko.NOVA SEZONA TRENINGOV KARATEJA KK KOVINAR


S torkom, 13.09.2016 ob 17.00 ponovno pričnemo s treningi na naši matični lokaciji - OŠ Slava Klavora. Meseca septembra bo prav tako potekal vpis novih članov in veselimo se že srečanja z vami vsemi.


------------------------------------------------------------


MAŠA SIMONIČ JE PONOVNO DOSEGLA ENEGA NAJVEČJIH USPEHOV SLOVENSKEGA KARATEJA !!!


Na 9. WKF K1 Youth Cup-u v Umagu je Maša po odličnih nastopih osvojila 3. mesto v kategoriji ženke kata U21. V prvem kolu je s 4:1 premagala Kanadčanko, v 2. kolu s 5:0 Izraelko in v 3. kolu s 5:0 predstavnico BiH. V boju za finale je nato žal Maša morala priznati premoč drugi Kanadčanki (5:0), zato je pa v repesažu za 3. mesto s 3:2 premagala predstavnico Srbije. BRAVO!!!

 --------------------------------------------------------------


Zadnji trening v tem šolskem letu in zaključni piknik za vse člane (starše)


V četrtek, 16.06.2016 bo še zadnji klubski trening pred poletnimi počitnicami. Naslednji torek, 21.06.2016 pripravljamo zaključni piknik za vse naše člane (s starši) ob 16.30 uri v prostorih Športnega društva Zrkovci (naslov: K brodu 18 -Maribor). Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite pri trenerju vsaj do petka, 17.06.2016

------------------------------------------------------------


Tekmovanje za osnovnošolce v katah v počastitev praznika MČ Tezno


V četrtek, 26.05.2016 bo potekal turnir za osnovnošolce v katah in sicer za bele pasove, rumene in oranžne ter od zelenega pasu višje. Tekma bo potekala na OŠ Slava Klavora (telovadnica), več o vsem pa se lahko pozanimate v klubu.


-----------------------------------------------------------


4.krog OŠ lige


V nedeljo, 24.04.2016 se bo v Benediktu odvijal zadnji krog OŠ lige. Prijave je potrebno oddati do četrtka, 21.04.2016. Prijavnina ostaja enaka kot na prejšnjih tekmah.

........................................................................


3.krog OŠ lige


V nedeljo, 03.04.2016 se bo v večnamenski športni dvorani v Lovrencu na Pohorju odvijal 3.krog OŠ lige. Prijavnina je 10,00 € za posamičen nastop.

............................................................................


2. krog OŠ lige


V nedeljo, 24.01.2016 se bo v Selnici ob Dravi odvijal 2. krog OŠ lige. Prijavite se lahko do četrtka, 21.01. pri trenerju kluba. Prijavnina znaša 10,00 evrov za posamičen nastop.

............................................................................


Polaganje za višje pasove


V torek, 15.12.2015 bomo za nekatere naše člane organizirali in izvedli izpite za višje (barvne) pasove. Cena polaganja ostajajo enake (15,00 € za bele pasove oz. 25,00 € za barvne pasove) s tem, da tisti, ki so položili barvne pasove dobijo poleg diplome tudi ustrezen barvni pas (lahko je tudi pas za tekmovanje - rdeči ali modri, samo nas morate o tem prej obvestiti). Prosim, prinesite tudi svojo člansko izkaznico za vpis opravljenega izpita.

.............................................................................


ZAKLJUČNA ZABAVA KK KOVINAR S SREČELOVOMZaključna zabava s srečelovom bo v sredo, 23.12.2015 v CAFFE CHUPITIS

(Jadranska ul.27) ob 18.00 uri.


Vabljeni vsi člani KK Kovinar !!!


............................................................................


Spoštovani starši.

 

V mesecu decembru bo Karate klub kovinar Maribor izdal klubski koledar, na katerem bodo slike vaših otrok. V primeru, da imate kakršni koli zadržek glede slikanja vašega otroka, le to sporočite na naslednjem treningu.

 

Slikanje za klubski koledar bo dne 03.12. 2015 in sicer v sklopu karate treninga na OŠ Slave Klavore. Slikanje je obvezno v kimonah za vse, ki jih imate. Vsi, ki še nameravate nabaviti kimono, lahko le to naročite pri trenerju.

 

Športni pozdrav.

............................................................................