Shitō-ryū   糸東流

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         KARATE  KLUB  KOVINAR  MARIBOR

                 


            KARATE KLUB KOVINAR MARIBORZGODOVINA KLUBA:


Sami začetki delovanja kluba segajo v leto 1978, ko je na pobudo Vlada Paradižnika, mojstra budokaja, nastal karate klub pod okriljem športnega društva Kovinar. Pri vodenju treningov se je potem, ko je leta 1979 v Ljubljano odšel Vlado Paradižnik, zamenjalo kar nekaj posameznikov. V naslednjih letih se je klub številčno krepil. Med tistimi, ki so željno vpijali znanje, je bil Mirislav Damjanovič, ki je jeseni leta 1982 prevzel vodenje treningov in je skupaj s Klanjščkom, Šoštaričem, Žnajdrom in Vidičem sestavljal kovinarjevo tekmovalno ekipo, ki se je merila predvsem na prijateljskih tekmovanjih.

Po tem, ko sta Maribor začasno zapustila Damjanovič in Klanjšček, je vodenje kluba prevzel Stjepan Vidič. Ta se je oddaljil od Vlada Paradižnika in poskušal s shotokan karatejem. Da delovanje kluba ni povsem usahnilo, sta leta 1990 s svojo vrnitvijo, po končanih študijskih obveznostih poskrbela Klanjšček in Damjanovič. Klub je pridobil člane tudi mlajših generacij, ki so že po nekaj letih treningov na državnih prvenstvih osvajali medalje. Prvo člansko medaljo je z drugim mestom osvojila Mateja Bukovnik leta 1993 na Ptuju, v kategoriji borb do 53 kilogramov. Istega leta so kovinarjevi tekmovalci na tovrstnih tekmovanjih osvojili 5 medalj. Uspehi so se iz leta v leto višali, kar dokazuje tudi podatek, da so leta 1998 kovinarjevi tekmovalci zbrali takrat rekordnih 71 medalj. Najbolj izstopata dosežka Mateje Bukovnik, ki je bila na univerzijadi sedma, na evropskem prvenstvu pa peta. Med najboljše v Sloveniji pa se prebijejo Zarič, Pižmoht, Fekonja, Nakičevič in Đukičeva.

Strokovno delo in marljivost na treningih se je obrestovalo tudi v naslednjih letih. Leta 1999 so tekmovalci skupno dosegli 80 medalj, mladinci pa so osvojili kar štiri naslove državnih prvakov. Enega izmed vrhuncev v delovanju kluba predstavlja leto 2000, ko se najboljša kovinarjeva tekmovalca – Bukovnikova in Zarič na svetovnem prvenstvu uvrstita med deset najboljših karateistov sveta, mladinci pa nadaljujejo s prevlado v Sloveniji in na državnem prvenstvu osvojijo kar osem medalj. Leta 2001 pa Bukovnikova doseže vrh svoje kariere z bronasto medaljo na mediteranskih igrah. Istega leta pa sta se na mladinsko svetovno prvenstvo uvrstili Nakičevičeva in Fekonja.

Klub je v teh letih pridobil tudi veliko podmladka, ki se je redno udeleževal tekmovanj na državnem nivoju in se domov vračal z velikim številom medalj. Slovenski reprezentanci so se čez nekaj let pridružili tudi Alen Damjanovič, Ines Švarc, Rožle Novak, Borislava in Ljubimka Tešanovič, ter Gašper Fošt. Barve Slovenije so zastopali na številnih mladinskih evropskih in svetovnih prvenstvih, kot kasneje tudi članskih prvenstvih. Od leta 2005 se člani kluba vsako leto udeležujejo tudi mednarodnega karate kampa na Slovaškem, kjer trenirajo skupaj s karateisti iz različnih držav, kot so Slovaška, Italija, Belorusija, Anglija, Romunija,…

Zadnje čase klubske barve na tekmah po Sloveniji zastopajo Jan in Taja Gradišnik Klanjšček, Katja in Nika Fain, Ivan Lazič, , Blanka Dubravac, Vid Zarič, Filip Vinter, Martin Zadravec in Maša Simonič, ki je tudi članica Slovenske članske reprezentance v katah. Timi MočnikMaša je tudi najuspešnejša karateristka Slovenije vseh časov, saj je kar na dveh mladinskih evropskih prvenstvih osvojila odličje (bron - LIZBONA 2014 in srebro CIPER 2016).

TRENERJI


Mirislav Damjanovič,
mojster karateja

Predsednik kluba in glavni trener

Vili Klanjšček,
mojster karateja

Trener

Darko Zarič,
mojster karateja

Glavni trener Lenart

Click this text to start editing. Use this space to describe your products, services, or team members to visitors. Double click the images to choose one that represents what you are highlighting. Click the green + button at the bottom to add a new row.

Ines Švarc,
mojstrica karateja

TrenerTRENINGI
:

(termini treningov in lokacije):OSNOVNA ŠOLA SLAVA KLAVORA

Štrekljeva ulica 31 - Tezno, 2000 Maribor

torek in četrtek: 17.00 - 18.30

štrekljeva ulica 31, mariborMESTNA ČETRT TEZNO

Panonska ulica 12 - Tezno, 2000 Maribor

ponedeljek: po dogovoru
sreda: 17.00 - 18.30
petek: 19.00 - 20.30
panonska 12, mariborOSNOVNA ŠOLA LENART

Ptujska cesta 25, 2230 Lenart

ponedeljek: 16.00 - 18.00
sreda: 16.00 - 18.00
Ptujska cesta 25, 2230 LenartOSNOVNA ŠOLA STARŠE

Starše 5, 2205 Starše

torek: 13.30 - 14.30

Starše 5, 2205 StaršeOSNOVNA ŠOLA MARJETA NA DRAVSKEM POLJU

Marjeta na Dravskem polju 3b,

2206 Marjeta na Dravskem polju ‎


torek 14:45 – 15:45

Marjeta na Dravskem polju 3bZGODOVINA IN POMEN KARATEJA (povzeto iz WIKIPEDIJE):

Karaté je vzhodnoazijska borilna veščina, katere ime ima dvojno vlogo. Po eni strani gre za borilno veščino z otočja Okinava, razvito proti koncu 19. stoletja z združevanjem tradicionalnih okinavskih metod goloroke borbe. Po drugi strani pa se izraz karate danes, predvsem izven azijskega prostora, najpogosteje uporablja kot splošni izraz za veliko število modernih golorokih borilnih veščin, ki so se razvile na Japonskem od začetkov 20. stoletja dalje pod neposrednim vplivom okinavskega Karateja.


V obeh primerih pa gre za goloroko borilno veščino, ki vključuje tri večja področja:


Mnogo različic karateja v različnem obsegu vključuje tudi vadbo s tradicionalnimi orožji. Ta del vadbe oz. samostojna veščina rokovanja s temi orožji se imenuje Kobudo.

Poleg tehnik lahko vsebuje karate tudi filozofsko plat, tesno povezano z vadbo. Namen karateja je namreč razvoj celega človeka skozi dolgotrajno vadbo, tako v pomenu fizičnega razvoja (zdravje, borba in samoobramba, šport) kakor razvoja osebnosti in doseganja notranjega miru.

Oseba, ki vadi oz. trenira karate, se imenuje karateist. Učenci, oblečeni v bele uniforme, t. i. karategije (poenostavljeno v kimone), vadijo pod vodstvom učitelja mojstra, senseija. Kraj vadbe se na Japonskem imenuje dodžo, drugje po svetu pa so to po navadi večje ali manjše splošne telovadnice, čeprav lahko vadba poteka skoraj kjerkoli, tudi v naravi.

V začetkih širitev azijskih borilnih veščin po svetu, od sredine 20. stoletja dalje, so predvsem v ZDA, s pojmom karate napačno označevali katerokoli goloroko borilno veščino.

Karate, razvit na Japonskem, se uvršča med t. i. »veščine Gendai budo«.


Pomen besede »karate«

Beseda karate, sprva zapisana s kitajskima pismenkama - »kara« in - »te«, je v dobesednem prevodu pomenila »prazna roka«, kar je poudarjalo, da se niso borili z orožjem.

V začetku 20. stoletja je prvo pismenko nadomestila - »kara«, ki ima kljub enaki izgovorjavi drugačen zapis in pomeni »praznina«; označuje ne le neoboroženo borbo ampak je bila dodana tudi zaradi vplivov Zen budizma in pomeni očiščeno, osvobojeno in sproščeno stanje duha. Zaradi zgodovinskih vzrokov pa ni izključen tudi sočasen politični namen zanikanja kitajskega vpliva. Tako je karate dobil današnji pomen »prazna roka«.

Pogosto se dodaja še tretja pismenka - »do«, ki pomeni »pot« oz. »način življenja« in ponazarja globljo predanost in kompleksnost veščine. Vse tri pismenke skupaj dajo popoln pomen 空手道 - »karate do« oziroma »pot prazne roke«.


Zgodovinski razvoj karateja

Karate je bil in je tudi danes vsota mnogoterih vpliv z različnih koncev sveta. Kot pri mnogih borilnih veščinah, natančno popisana zgodovina karateja ne obstaja, znane pa so glavne smernice.


Kitajski izvor

Na širokem kitajskem področju so se v preteklosti izoblikovale mnoge oblike goloroke borbe, ki jih pogosto označujejo s skupnim imenom »kitajski boks« oz. modernejšim sinonimom kung fu. Vplivi kitajskega boksa so se širili po celotni Aziji, predvsem zaradi bogatega medsebojnega trgovanja in diplomatskih stikov. Na ta način so se nekatere oblike kitajskega boksa zanesle tudi na otočje Okinava.


Razvoj na Okinavi

Za razlago razvoja karateja je potrebno zapleten odnos med Okinavo in Japonsko razumeti kot odnos dveh politično in kulturno ločenih tvorb. Čeprav je Okinava danes del Japonske države, je bilo otočje do konca 19. stoletja samostojna kraljevina z lastno kulturo, na kar prebivalci do danes niso pozabili.

Konec 14. stoletja so se začeli trgovski stiki Okinave s celinsko Kitajsko, preko katerih so se na otočje prispele različne oblike kitajskega boksa. Te so sem hitro pomešale z avtohtonimi oblikami borilnih veščin. Splošna oznaka za novonastale oblike je bila »Te«. Priljubljenost veščin in zanimanje za izvirne oblike kitajskega boksa, še posebej pri Okinavskem plemstvu, se je povečevalo in privedlo do pogostih potovanj na Kitajsko z namenom poglobitve in dopolnjevanja znanja. Konec 18. stoletja se v imenu ene izmed oblik okinavskih veščin prvič pojavi zapis »karate« v prvotnem pomenu »kitajska roka«. »Karate Sakugava« je veščino poimenoval ustanovitelj Satunuku »Tode« Sakugava.

Proti začetkom 19. stoletja so se iz množice raznovrstnih oblik izluščile tri najbolj razširjene oblike, poimenovane po krajih nastanka - »Šuri Te«, »Naha Te« in »Tomari Te«. Te tri oblike predstavljajo jedro, ki ga lahko opišemo kot »okinavski karate«. Do začetka 20. stoletja so vse tri oblike preuredili v sisteme organizirane in postopne vadbe in okoli leta 1901 izbrane vidike treh oblik okinavskega karateja vpeljali v javni šolski sistem kot del telovadbe. Znani mojstri glavnih oblik so Sokon Matsumura, Kanrjo Higaona, Kosaku Matsumora, znan pa je tudi Matsumurin učenec Anko Itosu, ki je bistveno pripomogel ureditvi in uvedbi karateja v javne šole. Danes še bolj znani so mnogi njihovi učenci, npr. Gičin Funakoši, Kenva Mabuni, Čodžun Mijagi, Kijan Čotoku in drugi, ki so ponesli okinavski karate izven meja otočja in bili ključnega pomena za razvoj njegovih modernih oblik.


Širitev na Japonsko

Z uvedbo v okinavske šole je karate, kot celota, pridobil splošno razpoznavnost in po mnogih javnih prikazih in demonstracijah kmalu začenja zbujati pozornost tudi zunaj meja Okinave, na Japonskem. Mnogi, predvsem mlajši mojstri, med drugimi Funakoši in Mabuni, odpotujejo na Japonsko, in tam začno poučevati okinavski karate, ki se pridruži množici »domačih« veščin (Koryu, Judo).

Zaradi drugačne kulture in stila življenja na Japonskem, pa tudi političnih razlogov, so mladi mojstri na začetku širitve po Japonski, mnoge vidike okinavskega karateja, večinoma z namenom boljše sprejetosti veščine v novem okolju, priredili (npr. uvedba japonskih poimenovanj gibov, sprememba imena veščine v »prazno roko«), nekatere dodali (bele uniforme, formalizirane stopnje znanja, označevanje stopenj z barvami pasov, klečeči položaj na začetku in koncu treninga), mnoge pa tudi izpustili ali poenostavili (zavoljo skrajšanja obsega vadbe).

Karate je bil še pred 2. svetovno vojno uveden v japonski šolski sistem, po vzoru z Okinave. Hkrati je tekel tudi naravni proces razvoja in mladi mojstri so okinavski karate še nadalje sistematizirali in dopolnjevali z novimi spoznanji. Sprva so veščino, ki so jo poučevali še vedno imenovali »karate«, a z razvojem so se hitro izoblikovale nove različice oz. stili, ki so bili dovolj različni od okinavskega karateja, da so dobili svoja imena. A tudi izvirni okinavski karate je sočasno nadaljeval svojo razvojno pot in prek povratnih vpliv z Japonske nadgradil tradicionalne oblike v modernejše z novimi imeni.

Japonci so imenom veščin dodajali različne končnice, ki v grobem sledijo naslednjim smernicam:

 • »džucu« - »veščina, tehnika«: Uporablja se lahko za poimenovanje posameznih tipov tehnik ali posameznih vidikov veščine (npr. ročne, z mečem, kopjem, lokom).
 • »ryu« - »šola, način, stil«: Uporablja se lahko za poimenovanje skupkov tehnik ali njihovih lastnosti, osnovanih po nekem učnem sistemu na nekem mestu (npr. ime stavbe, kjer so veščino poučevali).
 • »do« - »pot, način življenja«: Uporablja se lahko za poimenovanje veščin ali skupine veščin, ki so hkrati filozofije, način življenja in lahko vključujejo veliko duhovnih principov.

Ta način poimenovanja je prevzel tudi karate, najprej tisti na Japonskem, za njim pa tudi karate na Okinavi. Vso družino veščin je označeval splošni pojem »karate« oz. »karate do«, posamezni stili oz. »šole« pa so imenom dodajali končnice »ryu«. V prvem valu, ki je potekal večinoma pred 2. svetovno vojno, so tako nastali npr. Šito ryu, Godžu ryu, Šorin ryu, Ueči ryu, ki danes veljajo za »najbolj okinavske«. Po 2. svetovni vojni pa je oblikovanje novih stilov, zaradi mnogih strokovnih in nestrokovnih razlogov, doživelo velikanski razmah; glavni stili iz tega obdobja so npr. Šotokan, Šotokai, Vado ryu, Kjokušinkai, Šukokai, Kenšikan, Išin ryu in cela kopica stilov, ki so se izoblikovali po širitvi karateja v ostale dele sveta.


Širitev karateja po svetu

Večstoletna izolacija fevdalnega Japonskega cesarstva pred vplivi tujcev, predvsem Evropejcev, se je končala šele konec 19. stoletja. Od začetkov 20. stoletja dalje je svet postopno ponovno začel spoznavati japonsko kulturo, med drugim tudi borilne veščine te dežele. A tako 1. kot 2. svetovna vojna sta proces zelo upočasnili, tako, da je pravi val širitve japonskih borilnih veščin nastopil šele po letu 1945. Proces širjenja karateja in drugih japonskih borilnih veščin je potekal preko:

 • tujih vojakov, nastanjenih v okolici Okinave in Japonske med in po 2. svetovni vojni, ki so se veščin v tem obdobju naučili in jih nato ob vrnitvi v domovino začeli poučevati,
 • trajnih in začasnih emigracij predvsem japonskih in okinavskih, pa tudi korejskih, mojstrov v tuje države po svetu, kjer so začeli poučevati svojo veščino,
 • začasnih imigracij tujcev na Okinavo in Japonsko, kjer so poglobili znanje ali se prvič srečali s kako veščino in jo ob vrnitvi v domovino začeli poučevati.

Tako se je do danes karate razširil v skoraj vse države sveta in je ena izmed najbolj prepoznavnih azijskih borilnih veščin. Čeprav je v osnovi okinavsko - japonska kulturna dobrina, je sčasoma postal nekakšna svetovna borilna veščina. Širitev po svetu in tok časa sta seveda pripeljala do hitrega razvoja in nadaljnje modernizacije karateja kot veščine v mnogih pogledih. Doživljal je vzpone in padce, rojevali so se številni novi stili, pridobivala so se nova znanja, izoblikoval se je športno - tekmovalni vidik, s filmom je še dodatno pridobil na prepoznavnosti v širši javnosti, oblikovale so se mnoge krovne organizacije, ki skrbijo za urejenost in podobo karateja ter usmerjajo njegov nadaljnji razvoj, tako po posameznih državah (državne zveze, federacije) kot v svetovnem merilu (WKF, ITKF, JKA, SKIF, JKF,...). Po nekaterih štetjih obstaja danes več kot 100 stilov karateja. Razvoj se seveda nadaljuje in se bo nadaljeval, dokler bo veščina imela privržence.


Razvoj karateja v Sloveniji

Karate je v Sloveniji prisoten že več kot 40 let. Razvoj na našem ozemlju je pomembno povezan z razvojem karateja v bivši Jugoslaviji. Kot pionirje karateja na slovenskem se po navadi omenja naslednje osebe:

 • Jože Kukovec in Boris Vodopivec - delovala sta v okviru Judo kluba Branik in prirejala demonstracije za prijatelje
 • Stane Iskra - ustanovitelj karate kluba (KK) Krško (1967), prvega v Sloveniji nasploh
 • Ervin Pečnik - ustanovitelj KK Ravne na Koroškem, prvi predsednik Karate odbora Slovenije

Prva širša karatejska organizacijska struktura je bil Karate odbor Slovenije, ustanovljen leta 1968 pod okriljem Judo zveze Slovenije. Naslednje leto se je preoblikoval v samostojno Karate zvezo Slovenije (KZS). KZS je delovala do leta 1975, ko se je zaradi krize preoblikovala v Zvezo karate organizacij Slovenije (ZKOS). Po osamosvojitvi Slovenije, leta 1991, se je ponovno preimenovala v KZS.

Leta 1969 je bilo v Sloveniji oblikovanih 7 karate klubov z okoli 500 aktivnimi člani. Nosilec najvišje formalne stopnje je bil do takrat Ervin Pečnik (rjavi pas), prvi evidentirani nosilec mojstrske stopnje pa je postal Stane Iskra leta 1971.

Razvoj karateja v Sloveniji je bil povezan z dvema večjima državnima organizacijama tistega časa, Karate odborom Jugoslavije (kasneje Karate zveza Jugoslavije - KZJ, Beograd) in Zvezo karate klubov Jugoslavije (ZKKJ, Zagreb); s strani Zveze telesnokulturnih organizacij Jugoslavije je bila priznana le prva in trenja med obema vejama so se odražala tudi v Sloveniji. Nemalo vpliva pa je imel tudi razvoj in trenja znotraj mednarodnih organizacij v Evropi in na Japonskem (EUK, EKF, WUKO, JKA, ITKF, WKF...) v času vse do osamosvojitve Slovenije.

V splošnem sta bili v Sloveniji v začetkih prisotni dve večji veji stilske opredelitve:


Obe veji sta soobstajali in se občasno tudi povezovali v okviru tekmovanj in seminarjev. Do sredine 70. let je bila številčnejša budokaiska veja, kasneje pa je začela prevladovati šotokanska. Po letu 1980 pa se začno v Sloveniji gojiti tudi drugi stili karateja, vendar nikoli ne presežejo dveh najštevilčnejših.

Obe usmeritvi sta doživljali vzpone in padce, predvsem z organizacijskega vidika in notranjih trenj. Šotokanska je kmalu začela gojiti tudi športno zvrst karateja, ki je ščasoma prevladovala, kar je pripeljalo do oblikovanja novih organizacijskih struktur, ki so poudarile tradicionalno zvrst ali druge stile karateja. Budokaiska veja se je sredi 70. let razcepila v dve večji smeri:

 • Jugokai - pod vodstvom Rudolfa Jakhela se je odcepila od matične zagrebške ustanove; v 80. letih se je preoblikovala v moderni športni karate
 • Budokai - pod vodstvom Vlada Paradižnika do začetka 80. let še povezan z matično ustanovo v Zagrebu, kasneje pa odcepitev in preoblikovanje v Sankukai.

Posledice te stilske opredelitve so vidne še danes v prisotnosti in množičnosti določenih stilov.


Najpogostejši stili v Sloveniji

V Sloveniji, glede na zgodovinski potek razvoja karateja pri nas, še vedno prevladujeta dva stila, Šotokan in Sankukai. Ostali stili, kot so moderni športni karate, Šito ryu, Ueči ryu, Vado ryu, Šorin ryu, Kjokušinkai, Godžu ryu,..., pa so zastopani v manjšini in v določeni meri precej lokalno.


Zveze

V Sloveniji deluje na širši državni ravni le Karate zveza Slovenje, ki je tudi edina, s strani Olimpijskega komiteja Slovenije priznana karate zveza. Oblikovanih pa je tudi več relativno manjših samostojnih zvez, kot so npr. JKA zveza Slovenije, Slovenska zveza tradicionalnega karateja, Shotokan Karate-do International zveza Slovenije, Sankukai karate zveza Slovenije,...


Pasovi in stopnje

Pred širitvijo na Japonsko karate principa stopenj in z njimi povezanih pasov ni poznal, obstajala sta le naziva »mojster« in »učenec«. Z namenom ureditve vadbe in ločevanja učencev glede na stopnjo znanja, je po širitvi na Japonsko karate, po vzoru Juda, prevzel sistem zaporednih stopenj in pasov. Ta, nekoč zelo preprost sistem, se je sčasoma, tako v Judu kot drugih borilnih veščinah, nadgrajeval.

Stopnje se delijo na:

 • kyu - šolske oz. osnovne stopnje
 • dan - mojstrske oz. nadaljevalne stopnje

Vsaka stopnja se podeli učencu po uspešno opravljenem preizkusu znanja in se označuje z določeno barvo pasu.

Prvotno je karate, kot ga je poučeval Funakoši, vseboval sledeči sistem:

- brez stopnje = beli pas (začetnik)

- 8.kyu - 4.kyu = beli pas (učenec)
- 3.kyu - 1.kyu = rjavi pas (učenec)
- 1.dan - 10.dan = črni pas (mojster)

Po razširitvi karateja so sistem nadgradili, tudi z namenom večjega motiviranja učencev. Različni stili so sistem prilagodili svojim potrebam, tako, da nima enotne podobe glede barv pasov in števila stopenj. Pri mnogih lahko celo vključuje dodatke kot so našitki z različnimi napisi ali znamenji.


V stilu karateja, ki ga treniramo v našem klubu (SHITO RYU) je sledeči sistem barv:


- 8.kyu - 6.kju = beli pas (učenec)
- 5.kyu = rumeni pas (učenec)
- 4.kyu = oranžni pas (učenec)
- 3.kyu = zeleni pas (učenec)
- 2.kyu = modri pas (učenec)
- 1.kyu = rjavi pas (učenec)
- 1.dan - 10.dan = črni pas (mojster)

Ne glede na število stopenj in barv pasov pa je v karateju prisoten vidik, da se učenje v resnici, tudi pri najvišji doseženi stopnji, nikoli ne konča, in da je šele prva mojstrska stopnja, 1. dan, začetek resničnega spoznavanja veščine.VIR:

Vogrinec S. (1996). "Karate v Sloveniji", Ptuj, Akademija borilnih veščinKettejeva ulica 13, Maribor


Kontaktirajte nas:

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.


AKTIVNI TEKMOVALCI:

01. Maša Simonič
02. Timi Močnik
03. Vid Zarič
04. Blanka Dubravac
05. Filip Vinter
06. Martin Zadravec
07. Nikolina Kadi
08. Stoja Simikič
09. Mia Kos
10. Adrian Kos
11. Mandy Močnik
12. Naida Hadžić
13. Nejra Hadžić
14. Amina Kadrić
15. Ena Kadrić
16. Nino Ornik
17. Adis Palič
18. Tit Šuman
19. Ivan Lazič
20. Zara Glavnik
21. Matija Sedonja
22. Luka Štandeker
23. Luka Lenart
24. Gal Bauman
25. Amina IbrićNAJVEČJI USPEHI V LETU 2017

MAŠA SIMONIČ


Državna prvakinja 2017 - kata članice

Najboljša mladinka Slovenije v točkovanju KZS


5. mesto kata članice - Thermana 

    Slovenia open, marec 2017 - Laško

7. mesto U21 kata - 44. EKF mladinsko,     

    kadetsko in U21 evropsko prvenstvo, 

    februar 2017 - Sofia (Bolgarija)

1. mesto kata članice, februar 2017,               državno prvenstvo za članice in člane,       VelenjeTIMI MOČNIK

1. mesto kata ml. dečki 6-7 razred                   skupno, OŠ liga 2016/17
1. mesto kata ml.dečki, 6-7 razred, 4.krog     OŠ lige, april 2017 - Ljutomer
3. mesto kata ml. kadeti, april 2017 - 8.           Podravina Đurđevac Open 2017,                 Hrvaška
3. mesto kata ml. kadeti, april 2017 -               1.Pokalna tekma KZS, Lucija
1. mesto kata kadeti, marec 2017 - 12.           CRO CUP 2017, Nedelišće, Hrvaška
2. mesto kata ml. kadeti, marec 2017 - 12.     CRO CUP 2017, Nedelišće, Hrvaška
2. mesto kata ml. kadeti open, marec 2017     - 9. Bushido Karate Kup prijateljstva            Zagreb 2017
1. mesto kata ml. kadeti (8-3 kyu), marec       2017 - 1.Pokal Rudar Velenje Open 2017
1. mesto kata ml. kadeti open, marec 2017     - 1. Pokal Rudar Velenje Open 2017
1. mesto kata st. dečki 13 let, marec 2017     - 15. Karate Cup Žalec 2017
1. mesto kata st. dečki 12 let, marec 2017     - 15. Karate Cup Žalec 2017
1. mesto kata ml.dečki 6-7 razred, 3.krog  
    OŠ lige - Selnica ob Dravi
3. mesto borbe ml.dečki +45kg, 6-7                 razred,3.krog OŠ lige- Selnica ob Dravi
1. mesto kata ml. kadeti (8-3 kyu), januar 
    2017 - MT Karate Ljutomer 2017
3. mesto kata ml. kadeti open, januar 2017     -  MT Karate Ljutomer 2017

VID ZARIČ


1. mesto borbe ml. dečki -45kg, 6-7 razred     skupno, OŠ liga 2016/17

3. mesto kata ml. dečki 6-7 razred                   skupno, OŠ liga 2016/17

1. mesto borbe ml.dečki -45kg, 6-7 raz.,         4.krog OŠ     lige, april 2017 - Ljutomer

3. mesto kata ml.dečki, 6-7 razred, 4.krog     OŠ lige, april 2017 - Ljutomer

1. mesto borbe dečki -40kg. april 2017 -         1.Pokalna tekma KZS, Lucija

2. mesto borbe dečki -38kg, marec 2017 -     9. Bushido Karate Kup prijateljstva             Zagreb 2017

2. mesto borbe dečki -35kg, marec 2017 -     15. Karate Cup Žalec 2017

1. mesto kata ml. dečki 11 let, marec 2017      - 15.Karate Cup Žalec 2017

2. mesto kata ml. dečki, 6-7 razred, 3.krog     OŠ lige - Selnica ob Dravi

1. mesto borbe ml.dečki -45kg, 6-7 razred,     3.krog OŠ lige - Selnica ob Dravi


ZARA GLAVNIK


2. mesto borbe ml. deklice +45kg, 6-7             razred skupno, OŠ liga 2016/17

1. mesto borbe ml.deklice  +45kg, 6-7 raz.,     4.krog OŠ lige, april 2017 - Ljutomer

3. mesto borbe ml.kadetinje -50kg, april         2017 - 1.Pokalna tekma KZS, Lucija

2. mesto borbe ml. kadetinje -47kg, marec     2017 - 1.Pokal Rudar Velenje Open 2017

3. mesto borbe ml. kadetinje -45kg, marec     2017 - 15. Karate Cup Žalec 2017

2. mesto borbe ml.deklice -45kg, 6-7             razred, 3.krog OŠ lige - Selnica ob Dravi

2. mesto borbe deklice +40kg, januar 

    2017  - MT Ljutomer 2017


AMINA IBRIĆ


3. mesto borbe ml. deklice -45kg, 6-7             razred skupno, OŠ liga 2016/17

1. mesto borbe ml.deklice -45kg, 6-7 raz.,       4.krog OŠ lige, april 2017 - Ljutomer


LUKA ROLA


2. mesto kata ml. malčki 2-3 razred                 skupno, OŠ liga 2016/17

3. mesto kata malčki 8 let, marec 2017 -         15. Karate Cup Žalec 2017

2. mesto borbe malčki -30kg, marec 2017       - 15. Karate Cup Žalec 2017

2 . mesto kata ml. malčki, 2-3 razred,               3.krog OŠ lige - Selnica ob Dravi  

1. mesto borbe malčki -35kg, 4-5 razred,       3.krog OŠ lige - Selnica ob Dravi

2. mesto kata malčki (8-6 kyu), januar 

    2017 - MT Karate Ljutomer 2017

2. mesto borbe malčki -30kg, januar 2017 

    - MT Karate Ljutomer 2017


NINO ORNIK


1. mesto borbe st. dečki +50kg, 8-9 razred           skupno, OŠ liga 2016/17

2. mesto borbe st.dečki +50kg, 8-9 razred,           4.krog OŠ lige, april 2017 - Ljutomer

2. mesto borbe kadeti -70kg, april 2017 -             1.Pokalna tekma KZS, Lucija

3. mesto borbe kadeti -63kg, marec 2017 -     15. Karate Cup Žalec 2017

2. mesto borbe st.dečki +50kg, 8-9                 razred, 3.krog OŠ lige- Selnica ob Dravi

2. mesto borbe kadeti -70kg, januar 2017  

    - MT Karate Ljutomer 2017


LUKA LENART


3. mesto kata ml. malčki 2-3 razred                 skupno, OŠ liga 2016/17

3. mesto kata ml.malčki, 2-3 razred,               4.krog OŠ lige, april 2017 - Ljutomer

3. mesto kata ml. dečki (B kat), marec             2017 - 9. Bushido Karate Kup                       prijateljstva Zagreb 2017

2. mesto kata malčki 8 let, marec 2017 -         15. Karate Cup Žalec 2017

3. mesto kata ml.malčki, 2-3 razred,               3.krog OŠ lige - Selnica ob Dravi


GAL BAUMAN


2. mesto borbe malčki -35kg, 4-5 razred         skupno, OŠ liga 2016/17

3. mesto borbe malčki -35kg, 4-5 razred,       4.krog OŠ lige, april 2017 - Ljutomer

3. mesto kata ml.malčki, 4.krog OŠ lige,         april 2017 - Ljutomer

3. mesto borbe malčki -35kg, marec 2017       - 15. Karate Cup Žalec 2017 

3. mesto kata malčki 8 let, marec 2017 -         15. Karate Cup Žalec 2017

2. mesto borbe malčki -35kg, 4-5 razred,       3.krog OŠ lige - Selnica ob Dravi


MANDY MOČNIK


1. mesto kata ml. malčice 2-3 razred               skupno, OŠ liga 2016/17

1. mesto kata ml.malčice, 2-3 razred,             4.krog OŠ lige, april 2017 - Ljutomer

2. mesto kata ml. malčice, 2-3 razred,   

    3.krog OŠ lige - Selnica ob Dravi

3. mesto kata malčice (8-6 kyu), januar   

    2017 - MT Karate Ljutomer 2017


LUKA ŠTANDEKER


2. mesto kata cicibančki 1.razred skupno       OŠ liga 2016/17

3. mesto kata cicibančki, 1.razred, 4.krog       OŠ lige, april 2017 - Ljutomer

1. mesto kata cicibančki 1.razred, 3.krog       OŠ lige, februar 2017 - Selnica ob Dravi

MATIJA SEDONJA


1. mesto kata cicibančki 1.razred skupno,     OŠ liga 2016/17

1. mesto kata cicibančki, 1.razred, 4.krog       OŠ lige, april 2017 - Ljutomer

2. mesto kata cicibančki, 1.razred, 3.krog  

    OŠ lige, februar 2017 - Selnica ob Dravi

ADIS PALIČ


1. mesto kata malčki (8.kyu), januar 2017 -     MT Karate Ljutomer 2017

3. mesto kata malčki, 4-5 razred, 3.krog         OŠ lige - Selnica ob Dravi

FILIP VINTER


3. mesto borbe ml.dečki +45kg, 6-7                 razred,3.krog OŠ lige - Selnica ob Dravi

3. mesto borbe dečki +40kg, januar 2017 -     MT Karate Ljutomer 2017

3. mesto kata dečki (8-4 kyu), januar 2017     - MT Karate Ljutomer 2017


BLANKA DUBRAVAC


2. mesto kata ml. deklice 6-7 razred               skupno, OŠ liga 2016/17

2. mesto kata ml.deklice, 6-7 razred,               4.krog OŠ lige, april 2017 - Ljutomer

2. mesto kata ml.deklice, 6-7 razred,               3.krog OŠ lige - Selnica ob Dravi

ANEJ MALEC


3. mesto kata malčki (8 kyu), januar 2017 -     MT Karate Ljutomer 2017

NAIDA HADŽIĆ


2. mesto kata malčice, 4-5 razred, 4.krog       OŠ lige, april 2017 - Ljutomer

2. mesto kata malčice (8-6 kyu), januar      

    2017 - MT Karate Ljutomer 2017
NAJVEČJI USPEHI V LETU 2016


MAŠA SIMONIČ

Državna prvakinja - kata ml.članice
Mladinska evropska podprvakinja - kata

Državna članska prvakinja - kata
---------------------------------
5. mesto kata U21, 17. balkansko prvenstvo za mladince, kadete in ml. člane, december 2016 - Sarajevo (BiH)
2.mesto kata članice - 44. International karate open, Trbovlje 2016
1.mesto kata ml.članice - državno prvenstvo SLO do 21 let, Podčetrtek
3.mesto kata ženske U21 - WKF K1 Youth cup Umag 2016

2.mesto kata mladinke - mladinsko evropsko prvenstvo
2016 Limassol Ciper
1.mesto
kata dekleta +16, 11.pokal Nestla Žganka Velenje
1.mesto kata članice, državno prvenstvo SLO - Velenje
1.mesto SKUPNO, članska karate liga
1.mesto kata članice, 14. Karate Cup Žalec 2016

TIMI MOČNIK


Pokalni prvak Slovenije - kata dečki


1.mesto skupno za pokal SLO - kata dečki

2.mesto skupno za pokal SLO - kata + borbe dečki

--------------------------------------------------

1.mesto borbe dečki 10-11 let (-45kg) - 3. pokalna tekma KZS 2016, Kanal ob Soči

1.mesto kata dečki 10-11 let - 3.pokalna tekma KZS 2016, Kanal ob Soči

3.mesto kata fantje 12 let - 4.GRAWE Energija karate cup Banjaluka (BiH)

1.mesto kata ml.kadeti 12-13 let - 9. memorialni karate turnir Ivanec, Hrvaška

1.mesto kata dečki 10-11 let - 9. memorialni karate turnir Ivanec, Hrvaška

1.mesto kata dečki 10-11 let - 2.pokalna tekma KZS 2016, Novo mesto

3.mesto kata ml.kadeti 12-13 let -

6.Maribor Open 2016

1.mesto kata dečki 10-11 let open -

KRANJ OPEN 2016

1.mesto kata ml.dečki 6-7 razred - 1.krog OŠ Lige 16/17, Lenart

3.mesto borbe ml.dečki (-45kg) - 1.krog OŠ Lige 16/17, Lenart

2.mesto kata dečki U12 absolutno -

20. Međimurje open, Čakovec 2016

1.mesto kata dečki zeleni pasovi in višje - MČ Tezno 2016

2.mesto kata dečki abs., 11. pokal občine Oplotnica

3.mesto kata ml.kadeti abs., 11. pokal občine Oplotnica

1.mesto kata ml.dečki 11 let, 14. Karate Cup Žalec 2016

1.mesto kata st.dečki 12 let, 14. Karate Cup Žalec 2016

1.mesto kata dečki 10-11 let abs., 4. Shitoryu Karate Tour. Ehrenhausen

1.mesto kata dečki 10-11 let - 1.pokalna tekma KZS 2016, Lucija

1.mesto kata dečki U12 (2.- 3. kyu), KATANA Cup 2016 Bohinj Open

1.mesto kata dečki U12 abs., KATANA Cup 2016 Bohinj Open

1.mesto kata ml.kadeti U14 abs., KATANA Cup 2016 Bohinj Open

3.mesto kata dečki 10-11 let, 15. Medn. Karate turnir Postojna Open

1.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 2.krog OŠ lige 15/16

3.mesto borbe dečki 4.- 5.razred, 2.krog OŠ lige 15/16

1.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

1.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 4.krog OŠ lige 15/16

3.mesto borbe dečki 4.- 5.razred, 4.krog OŠ lige 15/16

1.mesto SKUPNO kata dečki 4.- 5. razred OŠ liga 15/16

2.mesto SKUPNO borbe 4.- 5. razred OŠ lige 15/16


VID ZARIČ

3.mesto borbe dečki 10-11 let (-35kg) - 3. pokalna tekma KZS 2016, Kanal ob Soči
3.mesto kata dečki 10-11 let - 3.pokalna tekma KZS 2016, Kanal ob Soči
1.mesto borbe ml.dečki 6-7 razred (-45kg) - 2.krog OŠ Lige 16/17, Ptuj
3.mesto kata ml.dečki 6-7 razred - 
2.krog OŠ Lige 16/17, Ptuj
2.mesto borbe dečki 10-11 let (-35kg) - 2. pokalna tekma KZS 2016, Novo mesto
1.mesto borbe ml.dečki 6-7 razred (-45kg) - 1.krog OŠ Lige 16/17, Lenart
2.mesto kata ml.dečki 6-7 razred - 1.krog OŠ Lige 16/17, Lenart
1.mesto kata dečki rumeni in oranžni pasovi - MČ Tezno 2016
1.
mesto borbe dečki 10-11 let, 11.pokal Nestla Žgank Velenje
2.mesto kata ml.dečki 10 let, 14. Karate Cup Žalec 2016
1.mesto borbe dečki 10-11 let -34kg, 4. Shitoryu Karate Tour. Ehrenhausen
2.mesto kata dečki 10-11 let, 4. Shitoryu Karate Tour. Ehrenhausen
3.mesto borbe dečki 10-11 let (-35kg) - 1. pokalna tekma KZS 2016, Lucija
2.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 2.krog OŠ lige 15/16
1.mesto borbe dečki 4.- 5.razred, 2.krog OŠ lige 15/16
3.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 3.krog OŠ lige 15/16
1.mesto borbe dečki 4.- 5.razred, 3.krog OŠ lige 15/16
2.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 4.krog OŠ lige 15/16
1.mesto borbe dečki 4.- 5.razred, 4.krog OŠ lige 15/16
2.mesto SKUPNO kata dečki 4.- 5. razred OŠ liga 15/16
1.mesto SKUPNO borbe dečki 4.- 5. razred OŠ liga 15/16

FILIP VINTER

2.mesto borbe dečki 10-11 let -45kg, prva pokalna tekma KZS 2016 Lucija
3.mesto borbe dečki 4.- 5.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

BLANKA DUBRAVAC


2.mesto kata ml.deklice 6-7 razred - 

2.krog OŠ Lige 16/17, Ptuj

2.mesto kata ml.deklice 6-7 razred - 

1.krog OŠ Lige 16/17, Lenart

1.mesto kata deklice 4.- 5.razred, 2.krog OŠ lige 15/16

1.mesto kata deklice 4.- 5.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

2.mesto SKUPNO kata deklice 4.- 5. razred OŠ liga 15/16

MIA KOS


2.mesto kata deklice rumeni in oranžni pasovi - MČ Tezno 2016

3.mesto kata malčice 1.- 3.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

3.mesto kata malčice 1.- 3.razred, 4.krog OŠ lige 15/16

2.mesto SKUPNO kata malčice 1.- 3. razred OŠ liga 15/16

ADRIAN KOS


2.mesto kata dečki rumeni in oranžni pasovi - MČ Tezno 2016

3.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 2.krog OŠ lige 15/16

2.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

3.mesto SKUPNO kata dečki 4.- 5. razred OŠ lige 15/16

MANDY MOČNIK


1.mesto kata ml.malčice 2-3 razred - 1. krog OŠ Lige 16/17, Lenart

3.mesto kata malčice 1.- 3.razred, 2.krog OŠ lige 15/16

3.mesto kata malčice 1.- 3.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

NAIDA HADŽIĆ


3.mesto kata deklice beli pasovi - MČ Tezno 2016

3.mesto kata malčice 1.- 3.razred, 2.krog OŠ lige 15/16

2.mesto kata malčice 1.- 3.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

2.mesto kata malčice 1.- 3.razred, 4.krog OŠ lige 15/16

3.mesto SKUPNO kata malčice 1.- 3. razred OŠ liga 15/16

MARTIN ZADRAVEC


1.mesto borbe st.dečki 8-9 razred (+50kg) - 1.krog OŠ Lige 16/17, Lenart

3.mesto kata st.dečki 8-9 razred - 1.

krog OŠ Lige 16/17, Lenart

2.mesto kata dečki 6.- 7.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

2.mesto borbe dečki 6.- 7.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

1.mesto borbe dečki 6.- 7.razred, 4.krog OŠ lige 15/16

2.mesto SKUPNO borbe dečki 6.- 7. razred OŠ lige 15/16

NINO ORNIK


2.mesto borbe st.dečki 8-9 razred (+50kg) - 2.krog OŠ Lige 16/17

3.mesto borbe kadeti -52 kg -

6.Maribor Open 2016

2.mesto borbe st.dečki 8-9 razred (+50kg) - 1.krog OŠ Lige 16/17, Lenart

1.mesto borbe dečki 6.- 7.razred, 2.krog OŠ lige 15/16

3.mesto borbe dečki 6.- 7.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

AMINA KADRIČ


1.mesto kata deklice rumeni in oranžni pasovi - MČ Tezno 2016

3.mesto kata deklice 4.- 5.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

ENA KADRIČ


2.mesto kata deklice 8.- 9.razred, 3.krog OŠ lige 15/16

STOJA SIMIKIČ


3.mesto kata dekleta zeleni pasovi in višje - MČ Tezno 2016

LUKA ROLA


3.mesto kata ml.malčki 2-3 razred - 2.krog OŠ Lige 16/17, Ptuj

2.mesto kata ml.malčki 2-3 razred - 1.

krog OŠ Lige 16/17, Lenart

2.mesto kata dečki beli pas - MČ Tezno 2016

ALJAŽ GOLUBIČ


3. mesto kata dečki rumeni in oranžni pas - MČ Tezno 2016

LUKA LENART


2.mesto kata ml.malčki 2-3 razred - 2.krog OŠ Lige 16/17, Ptuj 

TAJA GRADIŠNIK KLAJNŠČEK


3.mesto borbe deklice 10-11 let (+45kg)- 3. pokalna tekma KZS 2016, Kanal ob Soči

3.mesto borbe ml.deklice 6-7 razred (+45kg) - 1.krog OŠ Lige 16/17, Lenart

 

NAJVEČJI USPEHI V LETU 2015
MAŠA SIMONIČ


Državna članska prvakinja - kata

Državna mladinska prvakinja - kata

Državna ekipna prvakinja - kata članice

Pokalna prvakinja SLO - kata mladinke

Pokalna prvakinja SLO - skupno mladinke

Naj karateristka SLO leta 2015 - mladinke

Zmagovalka svet.pokala - kata kadetinje

Državna podprvakinja - ekipno kata mladinke

----------------------------------

1.mesto člansko državno prvenstvo 2015

1.mesto Pokal Nestla Žganka mladinke kata +16 let

1.mesto kata mladinke - 1.pokalna tekma

1.mesto kata +18 let - 13.pokal Žalca

1.mesto ekipno kata članice

2.mesto ekipno kata mladinke

1.mesto kata mladinke - 2.pokalna tekma

1.mesto kata mladinke - 3.pokalna tekma

1.mesto kata kadetinje - Ljubljana open

1.mesto kata članice - Ljubljana Open

1.mesto skupno kata - pokal KZS

1.mesto skupno kata + borbe - pokal KZS

1.mesto skupno članska karate liga

1.mesto kata mladinke - državno prvenstvo SLO do 21 let 2015

1.mesto kata mladinke - 43. mednarodni turnir Trbovlje open

3.mesto kata članice - 43.mednarodni turnir Trbovlje open

1.mesto kata kadetinje - svetovni pokal za mlajše kategorije

1.mesto kata mladinke - Maribor open

2.mesto kata članice - Maribor open

 

TIMI MOČNIK


Državni prvak kata dečki

Pokalni podprvak kata dečki

-----------------------------

2.mesto kata dečki - 1.pokal. tekma 2015

3.mesto kata dečki - 2.pokal. tekma 2015

2.mesto SKUPNO kata dečki - pokal KZS 2015

1.mesto kata dečki - državno prvenstvo SLO do 21 let  2015

1.mesto kata dečki abs. 10-11 let - 43. mednarodni turnir Trbovlje Open

2.mesto kata dečki - Grawe Energija kup Banja Luka

3.mesto SKUPNO kata dečki 4.- 5.razred 2014/15

2.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 4.krog OŠ lige 2014/15

1.mesto kata dečki - rumeni in oranžni pasovi - MČ Tezno 2015

1.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 1.krog OŠ lige 2015/16

STOJA SIMIKIČ


Državna prvakinja ekipno kata članice

Državna podprvak. ekipno kata mladinke

-----------------------------

1.mesto ekipno kata članice

2.mesto ekipno kata mladinke

3.mesto borbe deklice 8.- 9.razred, 2.krog OŠ lige 14/15

3.mesto kata deklice zeleni pasovi in višje - MČ Tezno 2015

NIKOLINA KADI


Državna prvakinja ekipno kata članice

Državna podprvak. ekipno kata mladinke

-----------------------------

1.mesto ekipno kata članice

2.mesto ekipno kata mladinke

VID ZARIČ


------------------------------

2.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 2.krog OŠ lige 2014/15

3.mesto borbe dečki 4.- 5.razred, 2.krog OŠ lige 2014/15

2.mesto borbe dečki 4.- 5.razred, 3.krog OŠ lige 2014/15

3.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 4.krog OŠ lige 2014/15

1.mesto borbe dečki 4.- 5.razred, 4.krog OŠ lige 2014/15

2.mesto SKUPNO kata dečki 4.- 5.razred OŠ lige 2014/15

2.mesto SKUPNO borbe dečki 4.- 5.razred OŠ lige 2014/15

1.mesto borbe dečki 4.- 5.razred, 1.krog OŠ lige 2015/16

3.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 1.krog OŠ lige 2015/16

 2.mesto borbe dečki - Maribor Open 2015

2.mesto kata dečki rumeni in oranžni pasovi - MČ Tezno 2015


BLANKA DUBRAVAC


-------------------------

1.mesto kata deklice 4.- 5. razred, 2.krog OŠ lige 14/15

2.mesto kata deklice 4.- 5.razred, 4.krog OŠ lige 14/15

1.mesto SKUPNO kata deklice 4.- 5.razred OŠ lige 14/15

2.mesto kata deklice - Grawe Energija kup Banja Luka

2.mesto kata deklice 4.- 5. razred, 1.krog OŠ lige 15/16

2.mesto kata deklice rumeni in oranžni pasovi - MČ Tezno 2015

ADRIAN KOS

-------------------------
2.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 3.krog OŠ lige 14/15
3.mesto kata dečki - Grawe Energija kup Banja Luka
3.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 1.krog OŠ lige 15/16
NIKA FAIN

-------------------------
3.mesto kata deklice 6.- 7.razred, 3.krog OŠ lige 14/15
3.mesto kata deklice 6.- 7.razred, 4.krog OŠ lige 14/15
1.mesto kata deklice 6.- 7.razred, 1.krog OŠ lige 15/16

MIA KOS


-------------------------

3.mesto kata malčice 1.- 3.razred, 3.krog OŠ lige 14/15

3.mesto kata malčice 1.- 3.razred, 4.krog OŠ lige 14/15

1.mesto kata malčice do 7let - Maribor Open 2015

1.mesto kata malčice 1.- 3.razred, 1.krog OŠ lige 15/16

MANDY MOČNIK


-----------------------

3.mesto kata malčice 1.- 3.razred, 1.krog OŠ lige 15/16

2.mesto kata malčice do 7 let - Maribor Open 2015

3.mesto kata deklice beli pasovi - MČ Tezno 2015

KATJA FAIN


------------------------

2.mesto kata deklice 8.- 9.razred, 1.krog OŠ lige 15/16

LANA FAJFER


-------------------------

2.mesto kata deklice 4.- 5.razred, 2.krog OŠ lige 14/15

2.mesto kata deklice 4.- 5.razred, 3.krog OŠ lige 14/15

2.mesto SKUPNO kata deklice 4.- 5.razred OŠ liga 14/15

MARTIN ZADRAVEC


-------------------------

3.mesto borbe dečki 6.- 7.razred, 3.krog OŠ lige 14/15

2.mesto kata dečki zeleni pasovi in višje - MČ Tezno 2015

NINO ORNIK


------------------------

2.mesto borbe dečki 6.- 7.razred, 3.krog OŠlige 14/15

3.mesto kata dečki zeleni pasovi in višje - MČ Tezno 2015

FILIP VINTER

------------------------
3.mesto kata dečki 4.- 5.razred, 4.krog OŠ lige 14/15
2.mesto borbe dečki 4.- 5.razred, 1.krog OŠ lige 15/16

TIT ŠUMAN


------------------------

3.mesto borbe dečki do 12 let - Maribor Open 2015

TAJA KLANJŠČEK GRADIŠNIK

-------------------------
3.mesto kata deklice 4.- 5.razred, 2.krog OŠ lige 14/15
VLADIMIR KOS

------------------------
2.mesto borbe moški +84 kg - Maribor Open 2015

AMINA KADRIČ


-----------------------

2.mesto kata deklice beli pasovi - MČ

Tezno 2015

ŽIGA EKART


------------------------

3.mesto kata dečki rumeni in oranžni pasovi - MČ Tezno 2015